25 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ένα άτομο στη Χαλκιδική για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης-Σε περιφραγμένο οικόπεδο της οικίας του εντοπίστηκαν 305 δενδρύλλια κάνναβης-Επίσης κατασχέθηκαν περισσότερα από 11 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 13.735 ευρώ.

    

                  

-Συνελήφθη χθες (23 Απριλίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

-Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των Αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε περιφραγμένο οικόπεδο της οικίας του συνολικά 305 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 105 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

-Επίσης διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 11 κιλών και 219 γραμμαρίων, καθώς και μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 5 γραμμαρίων.

-Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν, όπως και το χρηματικό ποσό των 13.735 ευρώ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

-Κατασχέθηκε και μία κυνηγετική καραμπίνα, για πλημμελή φύλαξή της.

-Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.